En spellista för roadtrips

roadtrip
 
Jag brukar alltid vara för långsam för att hinna skrika ”shotgun!” och få sitta fram i bilen. Men tur är väl kanske det, för jag är faktiskt ingen vidare expert på kartläsning. De senaste gångerna jag åkt på roadtrip har jag istället blivit tilldelad en baksätesplats med aux-sladden i handen och rollen som dj, en uppgift jag tagit på största allvar. Efter ett antal resor har jag börjat inse exakt vad alla vill höra längs motorvägarna, nämligen hits från 90- & 00-talet som slår an på ens nostalgiska nerver och som man bara måste sjunga med högt i. Inte hits på det där vidriga Hey Macarena-viset, utan bra låtar som bara hamnat lite väl långt utanför ens dagliga lyssnande. Så, på förfrågan av mina medpassagerare och som en liten sommarpresent till er som ska bila längs vägarna, min ultimata roadtrip-playlist!
 

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *