Spellista: Allt ska börja om

allt ska börja om
 
Det har varit en helg med tårar och tystnad, samtal och gemenskap, bromsspår och blomsterhav, styrkan i att vara en av femtiotusen som håller armkrok på Sergels torg i en manifestation för kärlek och efter en sådan helg tar orden till sist slut. Saker och ting blir svåra att formulera, så jag låter bli och som så många gånger förr vänder jag mig till musiken. Låter andra sätta ord och melodi när jag inte längre orkar. Först tänkte jag bara dela Oskar Linnros fantastiska Psalm för skolgårdar som han släppte igår, men så kände jag att jag lika gärna kunde sätta ihop en spellista med de låtarna jag lyssnat mest på den senaste tiden. Kanske är det någon mer som behöver den, när orden inte räcker till.
 
[spotify id=”spotify%3Auser%3Asolig%3Aplaylist%3A4k1k02j670w1yX2ev7lupd” width=”300″ height=”380″ /]

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *