Svart & vitt

Hej från en söndagsmysare av rang! Idag har jag promenerat runt på söder, druckit kaffe, promenerat lite till, köpt jordens största kebabpizza (minst 60 cm i radie), ätit halva innan en brutal matkoma infann sig, legat raklång på en schäslong under en filt, blivit övertalad att se första avsnittet av Game of Thrones (recension: 40 % machokultur, 30 % blod & inälvor, 15 % dåligt sex, 10 % svåra namn, 5 % gulliga vargungar = kommer inte se mer) och till sist åkt hem för att i skrivande stund ligga utsträckt på sängen och lyssna på alt-Js nya låt.
 
black & white
Medan jag gjorde allt ovanstående såg jag ut så här. Min plan var att klä mig så bekvämt som möjligt och jag tycker jag lyckades rätt bra. För att göra det lite roligare passade jag på att mixa tre olika mönster: stjärnor, ränder och prickar.
 
black & white
En liten selfie från Fikabarens toalett bara för att den färgglada väggen gjorde sig extra bra till min svartvita look och för att ni ska kunna studera in mina fina detaljer såsom månformade örhängen och scarf med stjärnmönster lite extra. Varsågoda!
 
black & white
Även valet av jacka fick bli på tema mys, allt annat hade ju varit otänkbart… Den lilla vitfluffiga saken kommer från Zara, liksom de prickiga byxorna. Skorna är Reeboks Club C 85, tröjan är gammal men från Adidas Originals. Scarfen och örhängena är från H&M och klockan är en vintage Certina från Bukowskis.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Alltså veeeeet första avsnittet suger! Du måste komma in i det. Jag vet att cirka alla säger så när det gäller en serie men på riktigt menar jag att du inte kommer ångra dig! Jag hatar krigsserier med onaturliga inslag så himla mycket men älskar ändå game of thrones av nån oförklarlig anledning! Man blir BESATT. Kvinnorna äger så jävla mycket!!!<3333

  2. Ligger såå långt efter i bloggläsandet nu men reagerade på pizzan… Du kan väl inte mena att pizzan hade en radie på 60 cm, det måste väl ändå vara diametern du menar?! Sinnessjukt stor pizza annars, och sjukt imponerande att du ätit halva!

    1. Haha, skarpt iakttaget! Menade diametern såklart, får skylla på att det var länge sedan jag slängde mig med matematiska termer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *