Soffbord i glas & mässing

soffbordSedan jag flyttade in i min lägenhet i november 2015 så har jag varit på jakt efter det perfekta soffbordet. Ett angenämt uppdrag men alla bord jag hittat har varit för stora eller för små, för tråkiga eller för dyra… Det har helt enkelt varit en ständigt pågående jakt som jag var nära att ge upp, men till slut hittade jag rätt.
 
soffbord
Via Metropol auktioner lyckades jag nämligen buda hem det här kvadratiska bordet i glas och mässing. Det är lite slitet men i helt okej skick och lagom stort för mitt vardagsrum. Det finns också något ganska befriande i att tänka på att bordet har lite historia och slippa oroa sig för att vara den som gör första repan i glasskivan.
 
soffbordJag lyckades till och med frakta hem det på egen hand (tack för Taxi Stockholms bilar med stora bagageutrymmen) och så här blev det på plats. Jag tycker det passar riktigt fint med den blå soffan och fiskbensparketten – vad tycker ni?
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. SUPERFINT! Verkligen perfekt med det blåa+mässing. Gillar glasskivor starkt för det gör liksom in möbeln lika skrymmande (om en bor i en något mindre lägenhet). Har själv likadan soffa som dig och är sugen på att köpa mig en blå klädsel, och blev ännu mer sugen nu
    !

  2. Passar skitbra ju! Är också på jakt efter soffbord inför min flytt men har inte hittat något alls jag gillar, lutar åt att jag ska snickra ihop ett själv så kan en ju anpassa både storlek och färg. Ska bara hitta lite tid också, haha.
    OCH, sötaste lilla fönsterbrädan där bredvid balkongdörren?!?!?! Dog lite.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *