4, 1, 5 & 7

Hej! Här kommer några tipsiga, sevärda eller bara trevliga saker uppdelat efter antal.
 

4 – FYRA

fyraFyra goda saker i runda behållare som man (läs: jag) kan förtära en lördag: färgglatt smågodis, Häagen-Dazs salted caramel-glass, solmogna körsbärstomater, fanta lemon.
 

1 – ETT

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MN23lFKfpck?rel=0]
Ett youtube-klipp som pedagogiskt förklarar The Millennial Whoop – det kanske tydligaste fenomenet inom popmusik just nu. Titta på det och gå sedan runt och Oh-wah-oh-wah:a resten av dagen.
 

5 – FEM

Townhouse - Gamla Stan
 
Townhouse - Gamla Stan
 
Townhouse - Gamla Stan
 
Townhouse - Gamla Stan
 
Townhouse - Gamla Stan
Fem bilder från ett helt sjukt townhouse i Gamla stan som är till salu just nu. Vem bor ens där idag? Och var har de fått tag i alla uppstoppade djur? Hästen och giraffen liksom, nej jag vill nog inte ens veta. Men så fascinerande och galet och kul att kika in där ändå.
 

7 – SJU

[spotify id=”spotify%3Auser%3Asolig%3Aplaylist%3A184gLc10jfqgxNoTYajsTk” width=”300″ height=”380″ /]
Sju fina och lugna låtar att lyssna på och spellistetiteln till trots så tycker jag den funkar alla dagar i veckan. Jag är speciellt förtjust i allt som Bon Iver gjort i år, från Friends med Francis and the Lights till senaste 33 ”GOD” (”I’d be happy as hell, if you stayed for tea”). Så snyggt och smutsigt och jag känner mig liksom nyförälskad i hans musik.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Haha alltså HUSET???!!!! Så många frågor, så många konstiga idéer och jag vill skriva en hel roman om vad som skulle kunna hända där med karaktärerna som bor där. Nu. Bums. Hahaahahaha

  2. åh, älskar klippet med skalhoppen i musiken!! kanske något att ha med i sin undervisning tillsammans med axis of awesome – four chords songs, eller varen nu heter, om hur man skriver en popdänga!

  3. jag säger som Lovisa! wow, så intressant med musikklippet 🙂 jag är verkligen ingen musiknörd, men fy vad kul att få lite bakgrundsfakta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *