Värmebölja

Hej hörrni! Vilket supersommarväder vi haft i Stockholm de senaste dagarna, jag älskar det! Älskar dock inte lika mycket alla som gnäller över att det är ”för varmt”. 25 grader kan väl knappast vara för varmt? I så fall måste man kanske överge sina tjocka svarta jeans till förmån för något lite… luftigare. Ni som känner mig vet att jag är ett stort fan av bara ben så självklart har jag gått all in på det i veckan. Och för er som kämpar mot värmen, här kommer lite inspiration till hur man kan klä sig för att inte svettas ihjäl.
 
black & gold
Iförd denna klädsel gjorde jag följande: 1. slet jag några timmar på kontoret 2. hade presentation för kund 3. mötte upp Karin för att gå på aw (och hamnade av en slump på något event för premium-hundmat) 4. drog vidare till Häktet och åt (som vanligt) deras pommes med chilimajonnäs. Typiskt bra dag!
 
black & gold
Den svarta kepsen kommer ifrån Åhléns, t-shirten är från H&M (minsta storleken från herravdelningen tycker jag är perfekt lös – tips!), kjolen med guldprickar är en gammal grej jag köpt på Bikbok och mina guldespadrillos kommer från Asos.
 
black & goldDessa skor förresten, älskar dem sjukt mycket! Så pass mycket att jag precis klickade hem ett par till för att ha som ersättning om när de här går sönder. Spexiga skor är verkligen grejen!
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. wohoooo sommaroutfitsen börjar dyka upp! såg en tjej i tjock svart jacka igår!? höll på att svettas ihjäl i linne. Konstigt.

  2. springer(nej jag går) runt i klänning nu i värmen, men lite får jag faktiskt klaga, har ett ben i gips och det blir galet varmt måste jag medge. Men hade jag varit gipsfri hade jag bara njutit!

  3. Liiiiite för varmt är det nästan (det var närmre 30 grader i Malmö igår), men det är ju ändå så sköööönt! Att gå omkring i tunna klänningar, att kunna bada i havet, att soltorka efteråt och att det är legitimt enligt majoriteten att äta glass. Fast äta glass gör jag iofs året runt!

  4. Åh att du droppade världens mest hånfulla kommentar för folk som hatar värme. Precis som att vissa mår piss och blir deppiga när det är kallt finns det folk som blir trötta, frustrerade och utmattade av värme. Har man dessutom kroppskomplex som gör det jobbigt att klä sig i lite kläder blir det ännu värre. Men det värsta av allt är fan kommentarerna. "Du vet att det är sommar va?" "Varför har du inte shorts?" "Men Gud svettas du inte ihjäl?"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *