Midsommar i Hälsingland

får
 
långbord
 
DSC_0109
 
DSC_0097
 
Nu hoppar jag snart in i en bil för att färdas uppåt i landet med slutdestination någonstans kring Kilafors. Där ska jag fira midsommar på min kompis Maddes familjegård (här är ett inlägg från i höstas när jag var där och hälsade på – så mysigt). Vi är ett stort gäng som firat midsommar tillsammans sedan vi pluggade ihop på universitetet och nu har vi hunnit utöka med lite partners till folk och blivit en supergrupp på nästan 20 personer.
 
Firandet brukar pågå i dagarna fyra med en massa skratt, dansgolv, femkamp och mat. Jag ser mest fram emot att få göra en fin krans, äta gubbröra och festa inne i ladan och ute bland alla höns. Nu återstår bara att hålla dubbla tummar för soligt väder i hela landet! Hur ska ni fira midsommar i år?

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh, det låter ju helt fantastiskt. Jag hoppas med att jag har så fin kontakt med högskolekompisar åren efter jag är klar.

    Ska fira lugnt med käk med pojkvän och ett annat par i år. Fast först ska jag fota ett bröllop 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *