Give me a break

give me a break
Ibland springer jag på plagg där jag bara känner den här måste jag ha! Det kan vara för att det har en viss färg, en speciell detalj eller bara väcker något minne. Precis så var det med den här jackan. När jag såg den första gången kunde jag inte släppa den, det var som om det stod mitt namn på den.
 
give me a break
Give me a break var nämligen mitt favorituttryck under hela gymnasiet. Något en 16-årig Julia ofta slängde ur sig på ett sådär tonårstrött och småironiskt vis. Sedan har det liksom suttit kvar och även om jag inte använder uttrycket lika ofta längre så gillar jag det på något vis.
 
give me a break
Så efter att ha kilat in på Zara på lunchen igår och lagt vantarna på en jacka, glider jag numera runt såhär. I gamla Lee-jeans från Beyond Retro, randig tröja från Comme des Garçons, vita Reebok-sneakers och solglasögon från & Other Stories.
 
give me a breakSjälvklart är det bara en tidsfråga innan den lär vara fylld med fläckar, vita plagg är ju inte helt okomplicerade att gå klädd i, men den risken får vara värd att ta. För just nu är både 16-åriga och 26-åriga Julia mycket nöjda!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *