Ballografpenna

ballograf
När jag var liten gillade jag att följa med mina föräldrar till deras jobb. Kanske allra mest för att det fanns så mycket fina kontorssaker där – gem i en massa färger, tjocka whiteboardpennor, neongula postit-lappar… Allt som var drömmen för en pysslande sjuåring. Nästan bäst av allt minns jag ballografpennorna med den tunna rasslande silverkedjan, det var liksom kontorsgrejernas hjälte. Så nu, tjugosex år gammal, kände jag att det var dags att önska mig en egen till mitt hemmakontor. Och jag blev verkligen glad när jag öppnade en av mina presenter och hittade den här rosa ballografpennan!
 
ballografSå fin och rosa och nästan omöjlig att tappa bort tänker jag. Just den här kommer från Ballografs samarbete med HAY.
 
ballograf
Nu ska den stå stadigt på mitt skrivbord och användas till kom ihåg-lappar, signaturer på viktiga papper och annat kontorigt.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Så himla fin ju, älskar färgen. Kommer ihåg när jag brukade följa med mamma till banken, stod alltid och lekte med deras pennor!

  2. Så bra blogg! och så fin penna! Vet du om färgen pennan heter rosa eller ljung? eller är det samma sak? ;)är på jakt efter en sådan penna men vet inte om den rosa i samarbete med HAY är den vanliga "ljung" som dom har på Designtorget eller om det är en annan nyans 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *