Torsdag 17:58

körsbärsblommor
 
körsbärsblommor
 
körsbärsblommor
 
» Jag kunde inte låta bli att ta fram min iPhone när jag gick förbi Kungsträdgården idag och såg hur allting fullkomligt badade i solljus och rosa blad. Det är ju lika magiskt varje år och hur många bilder man än ser på det så kan man inte låta bli att ta ett par egna själv. Det är en sån intressant mekanism det där, som att det är en mänsklig instinkt att plocka fram kameran när man ser det, på samma vis som man reagerar med ett ”ååh” när man ser en gullig hundvalp. Det måste ju typ finnas en latinsk term för den känslan, visst?
 
» Tack för era tankar i inlägget nedan. Det är så intressant det där, för så fort jag hade skrivit inlägget så kändes det genast bättre och egentligen är det ju självklart. För på samma sätt som man i relationer ibland måste prata om saker som skaver lite för att komma över dem, så måste ju jag få ventilera och prata med er ibland. Det här kanske är första tecknet på galenskap, men bloggen är ju trots allt någon slags relation som kräver öppenhet och kommunikation. Så från och med nu ska jag börja behandla den som en gammal partner, hehe.
 
» Och eftersom några av er sa att ni verkligen gillade mina musiktips (ja, vad kul!) – här är tre låtar jag lyssnar extra mycket på just nu: Commodores – Nightshift, Fruit Bats – Absolute Loser och Drake, WizKid, Kyla – One Dance.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *