Tre tavlor

tavla
Förrförra söndagen lyckades jag äntligen köpa lite ramar och spika upp några tavlor på mina tomma vardagsrumsväggar.
 
tavla
Blommigt och naturigt fick vara temat här inne.
 
tavlorJag var stensäker på att dessa planscher var 50×70 cm så jag köpte sådana ramar på Granit. Men så fattades det visst en ynka centimeter på höjden, så störigt. Vet inte om det är ramen eller affischerna det är fel på men gissar nog på det sista. Aja, vi kan väl låtsas som att det inte syns?
 
tavla
Printarna köpte jag för två år sedan i Millesgårdens museumshop när jag bodde på Lidingö. Minns att jag betalade typ 30 kr styck, ett himla bra kap måste jag säga!
 
tavlaSå skönt med lite liv på väggarna. Nu har jag bara köket, sovrummet och hallen kvar… puh!
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Snygga posters 🙂 jag har letat efter såna där ramar, tack för tipset, nu vet jag vart jag ska åka! Är det förresten spegelglas eller plast i ramarna? Köpte en gång en liknande ram på Ikea som det var plast i, så besviken…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *