Hemma i mitt sovrum

Hej! Idag ska vi kika in i mitt sovrum här hemma. För första gången i livet (om man inte räknar med när jag bodde i villa med mina föräldrar) så har jag ett helt eget rum att bara sova i. Helt amazing ju! Tagen av denna storhet har jag fortfarande inte hunnit möblera helt klart, men jag tänker att det får ta sin tid. Och det går ju finfint att sova där så länge, så nu kikar vi på hur det ser ut hitills!
 
byrå
Det första som möter en när man kliver in genom dörren är den här byrån. En gammal sak som tillhör min mamma och som jag fått lov att måla om och tillhandhålla. Lådorna knagglar lite men i övrigt är den alldeles prima för förvaring av smycken, datorprylar och viktiga papper.
 
byråPå toppen står en vas med torkade hortensior. Bredvid ligger ett anteckningsblock från Marbré och två mässingsklämmor från HAY. Den lilla guldboxen med smycken har jag fått i födelsedagspresent så den vet jag tyvärr inte var den kommer ifrån.
 
säng
Min säng står mot rummets ena kortsida. Som ni ser är väggarna lite lätt randiga (men ändå hyfsat neutrala) och golvet ett fint trägolv som jag gillar mycket. Sängen har jag fyllt med fyra fluffiga kuddar, vita påslakan och en filt som jag köpt second hand i Norrköping för några år sedan.
 
sängbordSängbordet intill är en gammal sockerlåda som jag ställt på högkant. Ovanpå står en väckarklocka som fyndats i källaren i mitt barndomshem, precis som lådan.
 
lampa
I taket ovanför sängen hänger en diamantformad glödlampa, den heter Diamond Lights och finns att köpa lite här och var om man googlar vet jag.
 
fönster
Längs ena väggen finns två stora fönster och en ganska djup fönsterbräda. Där står lite växter, en hög med tidningar och ett gäng med ljus.
 
lampa
Längst bort i fönstret, närmast sängen, ligger den här lampan som får agera tillfällig sänglampa. Det är egentligen en bygglampa från Clas Ohlson, men med en svag lampa i ger den faktiskt ett ganska behagligt ljus.
 
garderober
 
nyckelPå den andra kortsidan av rummet, mittemot sängen, finns tre stora garderober som slukar det mesta jag har i klädväg. Så himla bra med ordentligt med förvaring och bonus för fina lås dessutom.
 
Det var en snabb inblick i mitt sovrum, hoppas ni gillade det! Näst på tur att fixa är en fin matta, lite konst på väggarna och mer belysning. Men tillsvidare sover jag gott därinne. Zzz…
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Lustigt nog så kollade jag precis in en sån där guldbox på hemtex idag. Så är finns det att köpa om någon är intresserad! 🙂 haha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *