God jul!

god jul
 
Hej! Jag ville bara kika in och önska er en riktigt god jul. Fylld med mat ni gillar, nära och kära och förhoppningsvis även lite julefrid. Jag firade min julafton enligt följande recept: ta på dig en sparkdräkt av sammet, ät enorma mängder julmat, slumra framför Kalle Anka, ge och öppna klappar, tugga i dig några sega kolor, slå på Hey Jude på Spotify och dansa runt i vardagsrummet i eufori. Det blev alldeles, alldeles utmärkt. Nu ska jag sova så jag orkar upp till julottan i morgon – för även om julafton är över så är ju julen mycket mer än så. Lugna dagar och tid för bokläsning, matlagning, soffmys och pratstunder till exempel. Puss & god jul!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *