Mot Hälsingland

mot hälsinglandAtt jag är vaken vid sju en lördag hör inte till vanligheterna men idag ställde jag klockan och studsade upp. Nu sitter jag nämligen på tåget mot Hälsingland, mer exakt destination Bollnäs, för att tillbringa resten av helgen där. Min kompis Madde kommer nämligen därifrån och hennes föräldrar har för några år sedan köpt en gård som de håller på att renovera. Eftersom de är bortresta i helgen är Madde där för att ta hand om djuren och då passar jag på att hälsa på.
 
Så nu hoppas jag på en mysig oktoberhelg med svampplockning, hönsmatning, stickade tröjor, sällskapsspel, coq au vin på gårdens ungtupp, frisk luft, grisutfodring, bokläsande, sprakande brasor och spaning efter björn. En perfekt start på hösten helt enkelt. Hoppas ni också får en fin helg!
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *