Elefantöra

elefantöra
 
elefantöra
 
elefantöra
Det här med gröna fingrar är inte riktigt min grej… Därför är jag extra stolt över att jag inte bara lyckats få min lilla, lilla elefantöraplanta att bli stor utan även lyckats plantera om den OCH ta sticklingar med gott resultat. Dessutom är de små baby-plantorna oerhört gulliga och perfekta som en liten gå bort-present. Värre är det dock med min plättar i luften-planta som totalt gett upp och numera bara har tre gröna blad. Någon som har tips på hur den kan räddas eller ska jag helt enkelt hålla mig till elefantöra fram över? Jag tar tacksamt emot eventuella räddningstips!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. jag älskar min plättar i luften-planta och den växer som bara den. köpte den för 29 spänn på ica liksom. mitt tips, låt den ALDRIG torka ut. då tappar den alla blad. jag vattnar mig typ varannan dag. ibland mer ofta. då bor jag också i norrläge och har aldrig direkt solljus mer än tidigt på morgonen.

  2. Kul att det har gått så bra att få den att växa! Har en likdan som jag länga fnulat på om jag ska ta sticklingar av. Har till och med varit hos floristen och bett om råd hehe. Det här inlägget fick mig att inse att det nog att tid för det nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *