Hjälp en konstnär

 

Posters från Fotografiska i all ära, men den senaste tiden har jag blivit sugen på att hitta lite mer unika saker att hänga på väggarna. Nu är jag ju ingen konstexpert med ambitionen att lägga vantarna på verk som i framtiden kommer vara värda miljoner, men jag ser ändå intresset i att hitta lite nya up & coming konstnärer som gör sin grej.

 
Därför blev jag extra glad när Karin på Tipser frågade om jag ville vara en liten del av deras nya projekt: Hjälp en konstnär. Det handlar helt enkelt om att ge unga, begåvade konstnärer lite mer uppmärksamhet och att göra deras verk lättillgängliga.
 
Totalt är fem olika konstnärer med och ni som är sugna på lite unik konst kan köpa deras verk direkt här, i min blogg. Dessutom har jag och Tipser tillsammans bestämt att den del av intäkterna som inte går till konstnärerna istället ska gå direkt till UNHCR som är FN:s flyktingorgan. På så vis kan du göra gott på två sätt genom att köpa konst från mindre etablerade konstnärer och skänka en slant till människor som behöver det. Win-win liksom. Det känns bra i hjärtat.
 
Vill ni kika på konsten live innan ni slår till så kommer de flesta verken presenteras på Trädgården i morgon under Festen. Då kommer också jag och Tipser finnas på plats och så händer det lite roliga grejer. För att komma dit behöver ni skriva upp er på listan (innan kl. 16 på fredag) så gör det med en gång om ni inte redan hunnit.
 
Här hittar ni alla tillgängliga verk från konstnärerna.

Hjälp en konstnär

 

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *