Fredagslistan

Say Lou Lou
 
Bäst i veckan hittills
Liten och intim konsert med Say Lou Lou på Södra teatern i onsdags. Stod en meter ifrån dem, temat var hjärtekross och allt var så mysigt och fint. Dessutom i sällskap av finaste Karin och Linn.
 
Sämst i veckan hittills
Allt, allt, allt hemskt som händer i världen just nu. Jag går sönder när jag tänker det. Samtidigt känns det som vi nått en vändning nu, det händer ändå saker och vi börjar gå mot rätt håll. Säg att det är så.
 
Där har jag ont
Faktiskt ingenstans. Eller jag har en himla konstig åkomma i mitt vänstra knä som gör att det känns lite, lite avdomnat hela tiden. Som att det liksom håller på att somna. Jag tänker att det måste vara någon nerv som kommit ikläm eller så, för det gör inte alls ont men pirrar lite. Någon med läkarkunskaper som har bättre svar?
 
Det tänker jag mycket på
Hösten, livet och framtiden. Vad jag har för mål, vad jag ser fram emot och hur jag ska försöka utvecklas så mycket som möjligt.
 
Det klär jag mig i
Jag har sådan extrem klädkris just nu. Älskade augusti då man kunde gå barbent men med långärmad tröja till – min perfekta outfit. Nu får jag ångest av tanken på strumpbyxor men det är för kallt för att gå utan. Bär således bara byxor men känner mig rätt trött på svarta stuprörsjeans… Ni hör problemen, de är allvarliga.
 
Måndagsklubben
 
Nästa vecka ser jag fram emot
Fish tacos med Karin och Anna i vår nystartade måndagsklubb. Fotbollsmatch Sverige – Österrike på Friends Arena med typ hela jobbet. Möte med en ny och  rolig kund. Att min fina vän Ella flyttar upp till Stockholm! Hårklippning (måste dock klura ut vilken frisyr jag vill ha).
 
Det dricker jag
Eftersom det pang bom blev höst från ingenstans så är det okej att dricka rödvin igen. Och jättemycket kaffe om dagarna.
 
Idag händer detta
Först jobb, sedan kräftskiva på B.A.R. med en massa gamla universitetskompisar.
 
Å på lördag det här
Gå på stan och fixa nya höstskor. Kanske ett besök på Trädgården eftersom det är sista helgen de har öppet…
 
Söndagen tillbringas så
Med god mat, bra sällskap, kanske någon film eller serie och eventuellt på den här manifestationen
 
Och mest av allt önskar jag detta
Att den här hösten blir fin och smärtfri, fylld med bra minnen och roliga saker att göra.
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Tycker Say Lou Lou-konserten verkar ha varit en så himla bra idé, vilka behöver gå ut och sjunga och dansa mer än de som fått sitt hjärta krossat, liksom?

  2. Åh vilken bra lista och fina svar! Fish tacos låter verkligen som något att se fram emot, mmm. Hoppas att det är okej att jag lånar vidare listan!

  3. Ja, vi måste bara ha nått en vändpunkt nu. Vi verkar ha vaknat och börjat engagera oss är känslan jag får både av media och när mina kollegor på jobbet samlar in grejer till människor på flykt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *