Tokyo – Skyltar

Som designintresserad kan jag ju inte låta bli att inspireras när jag är utomlands. Färg, form och kultur gör under för kreativiteten och jag tycker det är så kul att bara gå runt och snappa upp allt fint. Därför kom jag hem med en gedigen samling snygga skyltar i kameran. Lite inspiration direkt från Tokyos gator helt enkelt – håll till godo!
 
cafés fins
 
wines
 
it's so easy
 
zucca dayz
 
café kitsuné
 
WUT
 
coutume
 
omotesando koffee
 
laundry
 
sempre
 
shozo coffee store
 
opening ceremony
 
Vilken är er favorit? Jag gillar nog Wines (vita bokstäver mot grönska), Laundry-skylten (så enkel med bubblorna) och Opening Ceremony’s fruktklistermärken bäst!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Åh vilka fina! Tycker lätt att Wines-skylten var snyggast. Älskar de stora bokstäverna där i lummigheten, och som du säger är det så snyggt med kontrasten vitt/grönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *