Sommaren är slut. Vi är slut. Allt är slut.

Den tolfte juli gjorde jag och Filip slut. Samma dag öppnade jag en ny antecknings-sida i min telefon. Där har jag skrivit ner allt som känns – tankar från ett ensamt flygplan på väg bort från allt och aviga känslor i ett solgassande Sicilien. Här är ett utdrag från min sorgligaste sommar. Tack för att ni finns här och läser. ♥
 
slut 1
 
slut 2
 
slut 4
 
slut 18
 
slut 3
 
slut 5
 
slut 6
 
slut 14
 
slut 15
slut 7
 
slut 19
 
slut 8
 
slut 11
 
slut 13
 
slut 16
 
slut 12
 
slut 17
 
slut 10
 
slut 20

Delta i diskussionen

107 kommentarer

 1. Att få sin själ sönderriven är bland det förjävligaste en kan gå igenom. Men låt alla tårar komma och drick alla glas vin. Hångla med alla du känner för och unna dig allt du vill ha. Du är en fantastisk människa och du är så stark som skriver detta här! Jag tänker på dig <3

 2. Kraaam sex års kärleken måste få gå sönder efter ett uppbrott. Och det får vara förjävligt. Alla kännslor är ok. Det känns omöjligt nu, men en dag längre fram kommer du minnas din fantastiska första riktiga kärlek. Och vara stolt och tacksam över allt det gav det <3

 3. Vet inte vad jag ska skriva, känner inte dig ju. Men det gör ont i mig också att läsa, jag hoppas och vet att du kommer överleva det här. Var ledsen så länge du behöver, ibland måste det göra ont. Men sen kommer du igen! Du känner andra dofter på stan, ser andras nackar. Heja dig. 💕

 4. Åh. Jag och min pojkvän har precis gjort slut. I torsdags. Och jag känner igen mig i så mycket av dina anteckningar. Jag behövde verkligen det här precis just nu. Någon slags gemenskap i allt det som är så otroligt sorgligt. Någon annan som vet exakt hur överjävligt det är. Det finns ju ingenting bra att skriva egentligen, men det går ju i alla fall över. Någon gång. Det är det enda jag kan tro på just nu, för kroppen och huvudet och allt klarar ju inte av att ha det såhär alldeles för länge. Ta hand om dig, kram!

 5. <3 Svårt att säga kloka ord nu när jag inte känner dig men låt sorgen ta sin tid! Du är stark! Du och din blogg inspirerar. Styrkekramar!

 6. Jag hade också en sån anteckningslista i mobilen förut, där jag skrev allt jag tänkte om honom. Radera den, det kändes faktiskt bättre, och skriv aldrig något om honom igen.

  <33333

  Det kanske funkar.

 7. Jag hade också en sån anteckningslista i mobilen förut, där jag skrev allt jag tänkte om honom. Radera den, det kändes faktiskt bättre, och skriv aldrig något om honom igen.

  <33333

  Det kanske funkar.

 8. Men åh 🙁 värsta jäkla känslan ju. Jag hoppas precis som nån mer här ovan skrev att du kan omge dig med fina personer och att det till slut kommer läka.
  Tycker att du är väldigt bra på att uttrycka dig i alla fall, som att vi läsare kunde absorbera upp precis allt. *Internetkramar*

 9. Har försökt skriva en kommentar i flera minuter nu, men allt känns för obetydligt och konstlat i jämförelse med hur jäkla ont det kändes att läsa. Ta hand om dig <3

 10. Jag har funderat hela dagen på vad jag ska skriva. Jag känner ju egentligen inte dig, eller snarare är det du som inte känner mig! Jag har följt dig i flera år och det känns så tråkigt att det tagit slut mellan er.
  Men från vad jag lärt känna dig via bloggen(och instagram!) så klarar du dig igenom det här! Du är stark och du verkar ha helt fantastiska människor runt om dig, ta vara på dem! Ta hand om dig!❤️

 11. Detta inlägget gick verkligen rakt in i mitt hjärta. Älskar hur raderna du skriver berör och känns i hela min kropp. Kämpa på fina, okända människa. Önskar dig all möjlig lycka i fortsättningen!

 12. Känner din smärta genom dina ord och det är så vackert det du skriver. Att du med så enkla ord förklarar precis hur det är och att bara dina anteckningar är bättre än mer än hälften av alla "djupa dikter". Wow säger jag bara. WOW! <3

 13. Aj aj det gör ont i hjärtat bara av att läsa det här… Att få ett hjärta krossat gör ju så otroligt ont! Jag hoppas att du kommer till vändpunkten snart och att det då kommer kännas åtminstone en gnutta bättre för varje dag. Men det är klart att en lång relation får man nog sörja en tid innan det vänder. Men en dag vänder det!
  Kram på dig tjejen!

 14. Alltså.. Så fruktansvärt pricksäkert. Du träffar mig rakt i hjärtat och jag vill bara krama dig och trolla bort det äckliga, fruktansvärda, vidriga onda. Låt det ta tid, våga känna efter, gör allt du vill och våga tro på att det går över. Våga hoppas på att det en dag kommer en ny, som gör att denne känns som en av alla dom där andra människorna som man sprungit på under livets gång. Du är så stark och modig, jag beundrar dig! <3

 15. Ledsamt att er relation har avslutats, jag beklagar. Du har skrivits så vackert, dina ord berör mig. Fint av dig att dela med dig – du är modig och stark.
  Ta vara på dig.
  Kram

 16. Fint att du skriver som du känner, det är så viktigt att få ut sina tankar och känslor och alla har olika sätt att göra det på. Att skriva är nog ditt sätt att bearbeta det på, och jag följer dig så gärna! Tusen styrke kramar, allt kommer bli bra <3

 17. Jag känner dig inte och du känner inte mig, men jag vet vad du gått och går igenom. Jag känner igen dom där känslorna, dom är jobbiga, men dom försvinner allt mer ju mer tiden går. Man överlever fast det känns som man dör mer och mer inombords för en vacker dag kommer någonting dra upp en igen.

 18. Otroligt hur något sorgligt kan formuleras så vackert.
  Älskar sättet du skriver på och förväntade mig inte att ett sånt här inlägg skulle få mig att börja följa en ny blogg. ’Kräsen’ som jag är.

  Själv blev jag av med min sambo. Han stack, var otrogen och kastade ut mig ur lägenheten. Nu bor jag hemma. Dock är det ingen förlust när jag räknar bakåt i tiden.

  Skönt är – att det a-l-l-t-i-d ordnar sig. <3
  Miljoners triljoner cyberspacekramar till dig, Julia.

 19. Känner med dig så jävla mycket. Jag gjorde slut med min kille på semestern för två veckor sedan – efter fyra år. Och det gör så ont. Så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men på något sätt så känns det som att det kommer bli ljust en dag. lever på hoppet liksom.
  tankar och kramar till dig! <3

 20. Usch jag lider med dig, jag var själv med om ett uppbryt för snart två månader sedan. Skitkul sätt att starta sommaren på! Eller inte.. Hoppas du mår bättre nu iaf <3

 21. Jag vet hur det känns! Fyfan. Ta hand om dig och när du är redo kommer du ha svaret på allt du just nu grubblar på. Styrkekramar <3

 22. Åh… Känner verkligen igen mig! För drygt en vecka sedan tog det slut mellan mig och min kille. Jag blev så trött på hur han gång på gång flörtade med andra tjejer, till och med mina närmaste vänner och tror att de inte berättar för mig! Till på det sitter hans vänner och säger att jag vart otrogen men i själva verket är det helt tvärt om. Jag hatade honom för vad han gjorde på samma gång jag älskade honom med hela mitt hjärta.
  Jag var ute och gick den kvällen. När jag fick höra att han åter igen flörtat med en annan tjej fick jag nog! jag började springa, skakade, grät och skrek. Ville bort från allt. Känner mig helt tom, vet inte vad jag ska ta mig till.. Men såren får helt enkelt ta och börja läka nu tycker jag, för jag har fått nog av att vara ledsen. kram!

 23. Vilken text! Otroligt tråkigt det som har hänt, men jag hoppas på att det har gett dig bra erfarenheter och saker du kan ta med dig vidare i livet. Jag kunde leva mig in i vartenda ord. Massa kramar till dig <3

 24. Läste din blogg, och är otroligt sorgligt att saker ska behöva ta slut, det enda som man måste tänka på är att bygga på sig själv av erfarenheterna man bär omkring på, jag har själv varit med om att göra slut två gånger med barn inblandat.

  Många styrkekramar till dig.
  Läs gärna min blogg om du har tiden för det, så ser du inte är ensam med att tycka att allt kan vara piss.

  MVH

 25. Börjar nästan gråta och blir rädd att min kille ska göra slut med mig. Usch vad jag skulle gå sönder då. Kramar på dig i tusen och tiden läker alla sår som man brukar säga. <3

 26. åh uppbrott är det värsta som finns :((( Även om jag och min partner har det helt ok nu så går jag runt med en ständig rädsla för att känna så här. Vacker text.

 27. Ville bara säga att det här är det vackraste och mest hjärtskärande och skriande sorgliga jag har läst på länge. Och skicka en varm kram.

 28. så tacksam för detta inlägg som fick mig att känna mig mindre ensam i det jag går igenom. känner igen mig i typ allt. kram<3

 29. Åh. Orkar liksom inte känna att jag saknar och är arg på honom samtidigt? Han är den enda och den sista jag vill träffa just nu. Det tar så otroligt mycket kraft att parera detta.

  Fint skrivet <3

 30. Min pojkvän gjorde slut i maj. Gråter fortfarande ibland, speciellt på kvällarna.
  Om en vecka flyttar jag till en helt ny stad. Helt ensam, känner ingen. Jag hatar att vara ensam. Men ändå har jag överlevt den värsta sommaren nånsin. Och om jag klarar den här vintern är jag fan grym. Men man måste låta sig vara ledsen ibland, samtidigt som man ibland kan behöva slå sig själv på käften. Man förtränger väl mer och mer men det tar sån jävla tid. Vet liksom inte om det nånsin kommer gå över. Alla säger det men jag vet inte.
  Ville bara säga detta, och att jag tänker på dig, och att det är klart du klarar det och överlever. Även om man är skör som ett litet löv, så går det. Massa styrkekramar till dig

 31. Du beskriver allt så bra och jag känner igen mig i det så mycket.
  Fan vad det känns att göra slut, det känns verkligen. Det känns så himla mycket och livet bara fortsätter. Jag tänker ändå på honom varje sekund och allt som vi skulle gjort och varenda liten sak i mitt liv påminner om honom.
  Kram

 32. Detta var något av det brutalaste och vackraste jag någonsin läst… jag hoppas fan att du får massa styrkekramar och dricker massa rödvin (har hört att det läker hjärtesorg). Massa kärlek

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *