Lemonad med vattenmelon

lemonad med vattenmelon
Få smaker är mer somriga för mig än citron. Iskall lemonad, krämig gelato med citronsmak eller bara citronyoghurt med skivade jordgubbar i – mums! Därför blev mycket glad när jag hittade San Pellegrinos citronlemonad i min mataffär.
 
lemonad med vattenmelon
För att spexa till den lite extra lade jag i en annan sommarfavorit – nämligen vattenmelon. Vill man ha pluspoäng kan jag rekommendera att frysa in vattenmelon i mindre tärningar. Så gott och bra alternativ till isbitar.
 
lemonad med vattenmelon
Tada! Världens enklaste, somrigaste lilla drink som hjälper solen på traven. Skål och happy pride på er!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Håller verkligen med om citron, så himla somrig smak! Blev så glad när jag hittade San Pellegrino i mataffären för någon månad sen, men den finns ju tyvärr inte överallt än…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *