Tokyo – Café Kitsuné

café kitsuné
Här kommer en liten djupdykning på ett av ställena jag gillade extra mycket under min Tokyo-vistelse. Via Instagram lyckades jag och Mika nämligen hitta ett café som vi tyckte såg väldigt fint ut. Efter lite googlande lokaliserade vi det till Omotesando (samma område som vi drack kaffe på under dag två) och begav oss dit på lördagsförmiddagen.
 
café kitsuné
Jag är ju uppenbart svag för kaffeställen med snygg grafisk profil och detta var inget undantag. Kolla de här egna ciderflaskorna till exempel som låg lite nonchalant utanför.
 
café kitsuné
 
café kitsuné
Inomhus fanns det såklart kaffe i långa rader. De hade även eget kaffe paketerat i fina påsar som man kunde köpa med sig.
 
café kitsuné
 
café kitsuné
Vi slog till på varsin frukostmeny och fick en fluffig cappuccino samt resans första och sista surdegsbröd (inte den vanligaste brödsorten i Tokyo direkt) med ost, skinka och dijonsenap.
 
café kitsuné
 
café kitsuné
Vi satte oss ute i solen med bra uppsikt över kaffemaskinerna och baristan.
 
café kitsuné
Och så njöt vi av en långsam lördagsfrukost samtidigt som vi dokumenterade allt med största noggrannhet (fördelen med att resa med någon som också gillar att fota) innan vi strosade vidare. Vad mer som hände den fjärde dagen i Tokyo ska jag berätta lite senare, stay tuned.
 
Fler inlägg om Tokyo:

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *