På hjärtat

pioner
 
pioner
 
pioner
 
Om någon skulle fråga mig: vad har du på hjärtat idag? Då skulle jag svara tre saker. Nämligen följande:
 
Nummer ett: jag älskar pioner. De tjocka lagren med blomblad, den stora (nästintill bombastiska) blomman som bildas av en perfekt rund knopp och så doften. Helt klart en blomfavorit.
 
Nummer två: finalen av Mad Men. Är det någon här som följt den serien? Nu har ju det absolut sista avsnittet visats, sju säsonger har gått till ändo och jag saknar redan mina vänner på den fiktiva reklambyrån. De sista tre avsnitten var magiskt bra och jag tror jag behöver någon slags stödsamtal för att prata ut om slutet. Har ni inte sett serien, gör det! Jag vet, den är lite svår att komma in i till en början, men sen… Åh, så många karaktärer att älska.
 
Nummer tre: The Tallest Man On Earths nya album Dark Bird Is Home. Han har gjort det igen. Det här kommer till stor del utgöra soundtracket för min vår och sommar. Jag är så glad att jag ska få höra honom live på Göta Lejon i slutet av juni, jag hoppas och tror att det blir så där försommar-fint och ljuvt.
 
Vad har ni på hjärtat idag?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hela dagen har jag haft planering för morgondagen då jag ska lära fjorton undersköterskor allt om hur man möter anhöriga på bästa sätt. Se´n har jag haft mina fina svartvita slingbacklackskor, inte på hjärtat utan på fötterna, och dem blir jag bara glad av.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *