Monday motivation 9

the best time for new beginnings is noe
 
Vad är grejen med att man varje söndag tänker nästa vecka då ska jag minsann bli effektiv och ordentlig. Ha matlåda varje dag, inte hoppa över de där inbokade träningspassen, sluta slänga kläder i en stor hög i soffan, låta bli att äta ett halvt paket ballerina-kex till fika varje dag och gå till pappersåtervinningen med alla tidningar istället för att låta högen växa… Och så blir det tisdag eftermiddag och man har blodsockerfall och tar ett par tre kakor ändå, känner sig lite trött så man avbokar träningen (fastän man skulle må bättre av att göra den) och plötsligt är det mer kläder utanför garderoben än i den.
 
Men kanske är det också det som är charmen med måndagar. Att man får en ny chans 52 gånger om året och kan fördärva den om och om igen. Och vem vet, den här veckan kanske jag är effektiv och ordentlig i hela tre dagar?! Är det någon dag jag ska starta mina förändringar så är det i alla fall idag. Och misslyckas jag så är det ju måndag snart igen… 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Gillar denna måndagstraditionen SÅ, keep it up girl <3 och varför kändes det som denna veckas motivation nästan var riktad mot mig!? Så träffad!! men väldigt sant, det kommer aldrig ett perfekt moment att förändra saker och ta tag i saker..

  2. Bra blogg du har!

    Själv får jag dock bara nystartsfeeling i januari och augusti. Men jävlar vilken feeling!

    /Agnes, ny bloggläsare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *