Monday motivation 2

yes is more
Annandag påsk blir ju någon slags låtsasmåndag, men det hindrar mig inte från att sprida lite inspiration ändå. Citatet ovan gillar jag, dels för att det är en twist på den klassiska och något uttjatade ”Less is more”, dels för att jag gillar tanken med att säga yes. Inte så att man ska tacka ja till prick allting men att man ibland kanske ska våga lite mer, säga ja till det där som skrämmer en och ha en öppnare inställning till saker och ting. Yes is more, helt enketl! Det ska jag försöka ta med mig i veckan.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Det här gav himla mycket pepp känner jag! Säger alldeles för ofta nej till saker, för att jag inte vågar. Men på sista tiden har jag börjat säga ja, och det är ju så kul!? Man upplever så många nya grejer då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *