Lördagsplaner

frukost
Jag har haft en så konstig vecka, ni vet när man känner att man är lite i otakt med sig själv? Jag har varit stressad och rastlös på samma gång, inte orkat vara social men samtidigt varit trött på att vara själv, varit på superbra spexhumör ena dagen för att i nästa stund bara bli så fruktansvärt irriterad på allt från dåliga internetuppkopplingar till missriktade kommentarer. Ingen ordning på någonting helt enkelt eller bara en plötslig 25-årskris, vad vet jag? För att återskapa någon slags balans tänkte jag därför ägna denna lediga lördag åt att bara göra sådant jag gillar och vet att jag mår bra av. Steg ett: sovmorgon och ordentlig frukost.
 
frukost
Bananpannkakor med bär och kokos, grapefruktjuice med extra mycket ingefära och citron, yoghurt med hallon och blåbär plus kaffe. Redan här känner jag något slags lugn infinna sig… Mina planer för resten av dagen ser ut ungefär så här: måla naglarna, gå en liten sväng i butiker, träna på Sats, göra mig i ordning länge och välja fina kläder, dricka kaffe igen, hitta fina saker på Pinterest, äta middag med kompisar och kanske gå ut på klubb. Perfekt lördag!
 
frukost
De här glasen som jag har yoghurten i är förresten en av sakerna jag fick i födelsedagspresent av min syster Vendela. Små och tunga i handen med en fin liten guldkant högst upp. De kommer från Svenskt Tenn och passar perfekt till allt från whiskey till yoghurt.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Alltså, det här låter ju galet bra egentligen!? Har varit lite likadan i förra veckan, men det berodde nog mest på min ganska galna PMS… Och lite för lite sömn. Men att bara ha en dag när man gör saker man vet att man får bra av, det önskar jag att jag kunde planera in, kanske i den kommande veckan!

  2. PRECIS sådär är ju mitt mående. Dock alltid, haha. Kanske är 25års kris?! :O du har något på spåren här.. låter dock som en himla bra dag att försöka bota det. kram <33

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *