Kaffekopp

kaffekopp
 
kaffekopp
 
kaffekopp
 
kaffekopp
 
kaffekopp
När jag fyllde år fick jag åtta stycken sådana här kaffekoppar av Karin, Anna & Julia. Tunna och lätta, i glas och väldigt goda att dricka ur. Jag tycker det är så fint med genomskinliga koppar och det är alltid skönare att dricka ur en tunn kopp än en tjock mugg. Kaffekopparna kommer från Habitat som ligger i Skrapan i Stockholm. Det finns även en mindre espressovariant som jag är sugen på (även fast jag inte ens har någon espressomaskin), fint med en hel samling ju!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh, så så fina!! Minns att Granit hade något liknande för ett par år sen, som jag hade tänkt köpa, men det blev aldrig av… Får väl leta och se om de har kvar dem eller nåt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *