Citrus

lemon
Som innehavare av världens minsta kylskåp tvingas jag förvara allt som inte måste vara kallt på andra platser i lägenheten. Frukt och grönsaker till exempel, de brukar få stå framme på köksbordet. Som en kombinerad skafferi- och inredningsdetalj.
 
lemon
Förut låg de på ett glasfat eller en bricka men när jag fyllde år fick jag den här fina träskärbrädan av Majsan. Komplett med lädersnöre och allt!
 
lemon
Så nu får den agera köksbordsstilleben tillsammans med fruktförrådet. I vanliga fall brukar det dock bestå av lite mer ingredienser än en ensam citron, men det här var liksom före veckans matinköp på Ica. Nu däremot är förråden så påfyllda att skärbrädan knappt syns där under. Compact living-problem deluxe!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *