Tisdagskläder

tisdag
Ibland får jag en hang-up på grejer och då går de liksom inte att släppa. Som vida byxor till exempel. Den senaste veckan har jag letat överallt efter det perfekta paret och nu tror jag att jag hittat rätt. De swoshar i alla fall väldigt skönt när man spatserar fram längs trottoarerna och sitter högt i midjan utan att bli obekväma.
 
tisdag
Så idag är det premiärinvigning och så här ser jag ut! Byxorna kommer från H&M, den prickiga skjortan är från Monki (men ett par år gammal) och på fötterna har jag Stan Smiths från adidas. De fotogeniska sladdarna längs golvet är säkert från Clas Ohlson…
 
tisdag
Och för att liva upp bland allt det svartvita har jag rosa läppstift och naglar plus tunna guldringar från & Other Stories. Hej!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *