Längtan till Italien

DSC_0040
 
DSC_0149
 
DSC_0036
 
DSC_0075
 
DSC_0201
 
DSC_0014
 
DSC_0020
Swoosh så sköljde en större våg av jobb över mig. Med kontorstider mellan 09 och 02 flera dagar i rad blir det lite tight att hinna prioritera bloggandet, vilket förklarar min tystnad här. Men det är bara att hålla ut, för om två veckor sitter jag nämligen på planet mot Rom och Italien. Där ska jag hälsa på Filip som är där nere och jobbar och så ska jag njuta av lite sol och ledighet så klart. Jag tror det blir femte resan dit för mig, så alla klassiska turistattraktioner kan jag vid det här laget – vilket betyder ännu mer tid för gelato, rödvin, strosande i Trastevere, pastamiddagar, bilutflykter, terasshäng och annat fint. Nu längtar jag som bara den! Har ni någon vårresa inbokad?

Delta i diskussionen

31 kommentarer

  1. Ååååh vad härligt med Italien! Är ett av mina bästa länder men var alldeles för längesen jag var där eftersom jag har långdistanspojkvännen i Kalifornien och resor dit liksom går först (även om inte det är några fel med det heller OBS).

    1. Ah, jag förstår att du väljer Kalifornien i nuläget, det är ju verkligen inte fel det heller! En av mina bästa resor gick dit och jag skulle gärna åka tillbaka.

  2. Det här kanske kommer att sticka ut ur mängden vårresor bland kommentarerna och egentligen är det kanske ingen "vårresa" då jag ska till Bogotá, Colombia, enda fram till sommarens början. Ser fram emot det sjukt mycket i detta nu!

  3. SÅ SÅ SÅ avis att du snart får äta italiensk glass! :O men jag ska se till att styra upp en vår-resa jag med. Need it!

  4. Jag ska aka och halsa pa min pojkvan i Guatemala over pask! Ar sa saaa pepp men ocksa redan ledsen over att vi efter det inte kommer se varandra pa gudvethurlange igen. Sa himla dumt att inte bara vara glad ju?

  5. Vilka långa arbetspass!! Men härligt med Italien i alla fall. Har faktiskt också en vårresa inbokad, åker till Prag nästa vecka! Mycket mat och strosande i gamla kvarter är planerat.

    1. Ja, det blev lite väl långa dagar, men det värsta borde vara över nu. Vad kul med en resa till Prag, det är en supermysig stad tycker jag!

  6. Jag åker till London i två veckor i slutet av mars. Hjälp det ska blir så himla fantastiskt! Komma bort från tankar på komplicerade pojkar, möta våren, dricka kaffe i parker och NJUTA!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *