15.03 mars

15.03 mars
Här kommer spellistan för mina mest lyssnade låtar i mars. Musikmässigt tycker jag att månaden började ganska trögt med få fynd, men sedan rasslade till och det landade i en lista på 18 låtar. Tada! Här har ni den. Kanske hittar ni någon ny favorit? Jag själv är lite extra förtjust i Seinabo Seys nya EP, lyssna in den om ni inte gjort det. Vill ni kika på tidigare månaders listor så hittar ni januari här och februari här.

15.03 mars. Joel Alme – Håller mig på kanten · Saturday, Monday (feat. Brolin) – Marble Coast · Jonathan Johansson – Stromboli brinner · Loreen – Paper Light (Higher) · Broiler, Ravvel – Wild Eyes · Of Monsters And Men – Crystals · Mumford & Sons – Believe · Kendrick Lamar – King Kunta · Julia Adams – Allt jag nånsin · M83 with Haim – Holes In The Sky · Grasscut – Curlews · Florence + The Machine – St Jude · Seinabo Sey – Poetic · Hozier – Someone New · Gregory Alan Isakov – Amsterdam · Nick Mulvey – I Don’t Want To Go Home · Per Störby Jutbring – Goodnight Tuxedo Sam · Susanne Sundfør – Memorial

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *