15.02 februari

four five seconds
 
I slutet av varje månad samlar jag ju låtar som jag lyssnat lite extra mycket på under de passerade dagarna. En idé som jag lånat från Sandra eftersom jag tycker den är genialisk. Nu har februari precis tågat ut och rent säsongsmässigt är det väl ingen favoritmånad för mig men musikmässigt har den varit desto bättre. En massa nya låtar har letat sig in i mina högtalare, väldigt mycket svensk musik dessutom. Och tillsammans med några lite äldre favoriter som det lyssnats på extra mycket i februari så bildar de denna lista. Jag hoppas att ni hittar något ni tycker om!

15.02 februari. Joel Alme – Backa tiden · Little Jinder – Random folk · Jonathan Johansson – Eld och arv · Wer – You’re the Best · S. Carey – We Fell (Alt. Version) · Emile Haynie, Lykke Li, Romy – Come Find Me · Sabina Ddumba – Effortless · Linda Pira – Visa vid vindens ängar · Florence + The Machine – What Kind of Man · Calvin Harris, Haim – Pray to God · Say Lou Lou – Nothing but a Heartbeat · Madeon, Passion Pit – Pay No Mind · Kygo – ID (Ultra Music Festival Anthem) · Maskinen, Dim Out – Stora fötter stora skor · Breakup – Bubble · Apothek – Family (Bartin Remix) · I’m from Barcelona – Violins · Lunchmoney Lewis – Bills · Rihanna, Kanye West, Paul McCartney – FourFiveSeconds · Father John Misty – The Night Josh Tillman Came To Our Apt. · The Tallest Man On Earth – Sagres · Vanbot – Trooper · Susanne Sundfør – Delirious · Vita Bergen – Curtains

IMG_1622_2

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *