Vintersaga

vintersaga
 
vintersaga
 
vintersaga
 
vintersaga
 
Igår kl. 21.09 satt jag på jobbet med två kilo godis framför mig, tre kollegor bredvid och extremt många flikar uppe i webbläsaren. En minut senare tryckte vi på lanseringsknappen och det var premiärdags! Kampanjen Vintersaga visades för första gången på tv och i socials och vi satt redo för att ta emot reaktionerna.
 
Själv är jag mycket stolt över att få vara en liten del av gänget som jobbat med att ta fram den här nya kampanjen för Volvo. Jag tycker det är så modigt och kul att de väljer att gå ifrån det klassiska bilreklamtänket (inzoomade strålkastare, någon som åker snabbt i en kurva, upprabblade produktfördelar…) till att faktiskt fokusera på känslor. På vemodet som präglar oss alla som bor i Sverige under vinterhalvåret, på kärvheten i landskapet och de stora, tomma ytorna som finns. Det känns så rätt.
 
Inte blir det sämre av att låten Vintersaga framförs av en av mina favoritröster: Amanda Bergman (sångare i Amason och tidigare känd som Hajen och Idiot Wind bland annat). Oskar Linnros produktion ger den en modern känsla och det är ingen slump att låten gått på repeat i mina hörlurar de senaste dagarna.
 
Har ni inte redan sett filmen så tycker jag absolut att ni ska kika på den här (och det säger jag inte bara för att jag jobbat med den själv utan för att jag tycker den är riktigt fin). Och vill ni lyssna på låten så hittar ni den på Spotify här. Hoppas ni gillar det!
 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3KquHpO2VWI?rel=0]
 
PS. Den med riktig bloggkoll känner givetvis igen Frida och Matthew 00.47 in i filmen. 🙂

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Alltså, så himla behaglig! Kul också med så många bekanta ansikten, fast det ändå inte är för tydligt vilka det är (med möjligt undantag för Timbuktu, men whatevs)! Gillar den verkligen skarpt.

  2. fantastiska landskap och sjukt fin/passande låt <3 blir inte mer sugen på varken körkort eller bil men gillade veeerkligen videon! hehe

  3. Åh vad kul!! Såg den precis på tv, riktigt häftig och annorlunda(på ett bra sätt!) reklam!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *