Paljettlördag

paljettlördag
Igår var jag bjuden på fest hemma hos min kompis Grazzi. Eftersom 95 % av alla (inklusive jag) ofta klär sig helsvart i januari så tänkte jag att jag ville liva upp det lite. Men då ordet lagom tydligen inte existerar i min garderob blev det paljettfest och extra allt. Jaja, lite glitter kan ju aldrig skada!
 
paljettlördag
Super-glitter-tröjan kommer ifrån H&M, den svarta kjolen är från Monki, strumpbyxorna är Åhléns 200 den (← tips! de enda som håller fler än två dagar för mig) och skorna också är från Monki. Bilderna är så brusiga som januarikvällsbilder bara kan bli, sorry för det!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. ÄLSKAR glitter-tröjan. Superfin! Jag är lite som du och har mest svart i min garderob, men äger också en glittrig klänning som bara är all in och jag älskar att ha på mig den.

  2. superfint! tycker inte alls det blev för mycket, blir ju asnajs med en väldigt pajlettig tröja och sen helvart resten. awesome! :*

  3. Alltså såna fina kläder behövs så mycket i dessa mörka tider. Svart och grått är för mesar! /MVH går nästan alltid klädd i tråkiga färger känns det som

  4. Så fint! Jag är också en svart person när det kommer till garderoben, jag har faktiskt en paljettklänning, men guess what – den är också svart, haha! Tack för tipset om strumpbyxorna, river sönder mina titt som tätt känns det som.

  5. hade helst kommenterat med hjärtögon-smileyn (som du ogillar) här, pga tycker den kommunicerar: omg wow vilken snygging! men nu fick jag skriva’t istället! puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *