Paljettlördag

paljettlördag
Igår var jag bjuden på fest hemma hos min kompis Grazzi. Eftersom 95 % av alla (inklusive jag) ofta klär sig helsvart i januari så tänkte jag att jag ville liva upp det lite. Men då ordet lagom tydligen inte existerar i min garderob blev det paljettfest och extra allt. Jaja, lite glitter kan ju aldrig skada!
 
paljettlördag
Super-glitter-tröjan kommer ifrån H&M, den svarta kjolen är från Monki, strumpbyxorna är Åhléns 200 den (← tips! de enda som håller fler än två dagar för mig) och skorna också är från Monki. Bilderna är så brusiga som januarikvällsbilder bara kan bli, sorry för det!
0

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. ÄLSKAR glitter-tröjan. Superfin! Jag är lite som du och har mest svart i min garderob, men äger också en glittrig klänning som bara är all in och jag älskar att ha på mig den.

  2. Alltså såna fina kläder behövs så mycket i dessa mörka tider. Svart och grått är för mesar! /MVH går nästan alltid klädd i tråkiga färger känns det som

  3. Så fint! Jag är också en svart person när det kommer till garderoben, jag har faktiskt en paljettklänning, men guess what – den är också svart, haha! Tack för tipset om strumpbyxorna, river sönder mina titt som tätt känns det som.

  4. hade helst kommenterat med hjärtögon-smileyn (som du ogillar) här, pga tycker den kommunicerar: omg wow vilken snygging! men nu fick jag skriva’t istället! puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *