Julklappar till köket

Julklappar
Jag tänkte att vi skulle kika på några saker som jag fick i julklapp förra året (höll på att skriva ”i år” men nu är det ju faktiskt 2015). Jag fick så mycket fint och massor av det jag önskade mig så jag är verkligen glad och tacksam! Min bästa grej att önska mig just nu är saker till köket, bra kvalitetsgrejer som man kan ha länge och det fick jag.
 
Julklappar
Först ett gäng turkosa Margrethe-skålar, en riktig klassiker perfekt för sockerkakssmet och annat trevligt.
 
Julklappar
Sedan en jättefin grön kastrull med trähandtag från IKEA, ett litet minirivjärn (mycket bra för vitlök och ingefära bland annat) och tre verktyg i form av penslar och små slickepottar.
 
Julklappar
Och till sist en mortel i marmor. Supertung och perfekt att mortla kryddor och annat i. Tusen tack allesammans!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Massa fina grejer verkligen! Älskar också att önska sig saker till köket, för det finns ju inte mycket bättre än att stå där och använda sakerna och älska dem. Våra bästa inköp är alltid till köket!

  2. SÅ BRA julklappar! jag önskade mig en sån där stor och tuuung mortel men fick ingen 🙁 gav bort ett litet rivjärn till min sambo (och mig, ihih). den gröna grytan var verkligen så. himla. fin. jag vill också haaaaa, haha! trevlig helg julia! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *