Här finns jag

Förutom att ha bloggat på den här bloggen i nio år så har jag ju huserat (och huserar fortfarande) på en rad andra sociala kanaler runt om world wide web. Så känner ni för att förfölja mig någon annanstans tänkte jag ge er lite hjälp på traven.
 
pinterest
Här samlar jag sånt som inspirerar mig i olika kategorier. Allt från inredning, mat och kläder till reklam, julpynt och DIY-tips.
  
twitter7
twitter6twitter1
Min samlingsplats för alla knäppa tankar som passerar, allmän bitterhet över vädret och försenade tunnelbanor samt mer eller mindre kvalitativa skämt.
 
insta4  insta3
insta1  insta2
Platsen för frukostar, solnedgångar, vardagsbestyr och allmänt fina saker som jag springer på. Sök på solig så hittar ni mig!
 
juliaeriksson
Här hade jag min gamla portfolio förut men nu är det mest en random samlingsplats. Ganska ouppdaterat men jag kände att jag lika gärna kunde utnyttja utrymmet lite när jag haffat namnet juliaeriksson.se
 
spotify
Alla mina publika spellistor hittar ni under min profil på Spotify. Dock önskar jag verkligen att man kunde välja själv i vilken ordning de hamnar i under ens profil. Känns ju sådär rimligt att 2010 års bästa låtar kommer först liksom…
 
bloglovin
Om ni inte vill missa ett endaste inlägg och inte är lika old school som jag och använder en RSS-läsare så är ju faktiskt Bloglovin himla smidigt.
 
Sen har jag också: en privat Facebook (kommunicerar mest med mina kompisar i privata grupper, skulle aldrig orka driva någon fan page för min blogg där, får för mycket av sånt på jobbet). Ett konto på LinkedIn (Zzz… bara för att det kan vara bra att ha). Någon random sida på Google+ (vet knappt varför, den bara skapades) och säkert tusen andra onödiga kanaler, typ Ello och annat, men de kan ni nog strunta i…

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Spellistorna på spotify lägger sig (i sin profil) i den ordning som man har listorna på kanten (där man skapar listor). Så man kan bestämma !

  2. Åååh din hemsida är så fin. Vill också ha en egen har försökt med så många designer men blir aldig nöjd. Stilrent är ju ett säkert kort men vill ju att det ska kännas jag som kan vara en blandning av färgstarka färger och plotter! Men blir ju inte stilrwnt å svårt att få till. Har du några designntips?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *