Första söndagen i januari

frukost
Varje morgon måste jag fundera ordentligt över vilken dag det egentligen är. Julledigheten har liksom flutit ihop och bildat ett slags vakuum, men till slut kom jag i alla fall fram till att det var söndag. Med andra ord hög tid för söndagsfrukost och andra trevligheter!
 
avokado
Jag invigde en av mina nya glasassietter från Svenskt Tenn som jag fick i julklapp, så fina. På den placerade jag den perfekta mackan med avokado, chiliflakes, olivolja, salt och peppar. Obs! Obs! 3 för 10 på Hemköps avokados nu, måste springa dit och bunkra fler…
 
ägg
Och till den perfekta mackan: det perfekt kokta ägget – lös gula & fast vita. Tre minuter från att vattnet börjar koka om man lägger i ägget från början (matlagningstips på hög nivå idag).
 
jag
Sen på med kläder och lite slarvigt sängbäddande. 
 
jag
Valde hängselbyxor, silverstrumpor, ulltröja, cool attityd och mina snabbaste glitterskor. Dagens mission var nämligen båtfärd med Djurgårdsfärjan, promenad kring Rosendal och varm choklad-drickande, men mer om det någon annan gång!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *