Tisdag 07.28

Tisdag 07.28
Tro det eller ej, men idag vaknade jag före väckarklockan för första gången på… jag vet inte hur länge. Pigg och kaffesugen dessutom. Så här sitter jag nu vid köksbordet 07.28 och funderar ut de sista julklapparna som ska köpas idag.
 
morgonkaffe
Bredvid mig ligger lite småplock som trillade ur väskan när jag skulle leta efter min favoritpenna… Typ en våtservett från fiskrestuarangen B.A.R. där vi var ett stort gäng och åt i lördags (rekommenderas varmt!) och en portugisisk läppgrej som jag köpte på Grandpa, mest för den snygga förpackningen (kommer jag någonsin sluta göra så?).
 
& Other Stories
Plus fem tunna små guldringar från & Other Stories och ett nagellack från Depend i perfekt orangeröd ton. Med andra ord småsaker som alltid är bra att släpa runt på… Nu ska jag tömma kaffekoppen och göra mig i ordning. En rolig jobbdag väntar och snart, snart, snart är det jul! Hoppas ni får en fin tisdag. ♥

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *