Min julgran

Julgran
Redan förra året fick en liten rumsgran flytta in hos mig i december och sedan dess har jag faktiskt lyckats hålla den vid liv, mina icke-gröna fingrar till trots (fick slänga en kaktus jag råkat döda nu i helgen). Så nu fick den lilla granen komma fram mer igen och dessutom hängde jag på några små kulor på grenarna.
 
Julgran
En rumsgran är perfekt om man inte vill satsa på en riktig julgran. Själv åker jag hem till mina föräldrar under jul och då känns det bara onödigt med en stor kungsgran som står ensam och barrar… Dessutom är rumsgranar lättskötta, de barrar minimalt och de är enkla att köpa i närmaste blomsteraffär. Plus att jag tycker de funkar året om (utan pynt då) eftersom de är hyfsat stilrena och snygga. Dagens jultips helt enkelt!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Ska också skaffa en nu i veckan! Förra året köpte vi en cypress på IKEA, men den barrade något otroligt och dog till slut… Men i år blir det en riktig rumsgran som ska pyntas till max!

    1. Åh, vad tråkigt, men skönt att ni ska få flytta till större i alla fall! Vi bor två personer på 31 kvm nu och ja, det blir lite trångt med allt pynt men det är det värt… hehe.

  2. ps. bostadsförmedlingen i stockholm har speciella lägenheter för ungdomar i åldersgrupperna 18-25, så det finns några få som bara t.ex. 24-åringar kan söka, kanske kolla det?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *