Marmorbricka

marmorbricka

Hoppas att ni alla haft en riktigt fin jul och att ni är nöjda med era julklappar! Jag är jätteglad för alla saker jag fått, men innan jag visar upp vad jag hittade under granen tänkte jag visa en klapp som jag gav bort.
 

marmorbricka

Min syster och hennes kille har nämligen flyttat till en ny lägenhet och då tänkte jag att det skulle passa med lite fina grejer till deras kök. Så när jag hittade den här vita marmorbrickan från House Doctor fick den följa med på direkten. Plus en halvliter god olivolja från Urban Deli och matchande te med citron och ingefära, mycket bra smak.
 

marmorbricka

Att ge ätbara julklappar är ju alltid kul, särskilt om det är något lite extra. Och bra köksgrejer vill man alltid ha (min egna önskelista var full av mortlar, vispskålar och grytor). Om ni också blir sugna på en marmorbricka till köket så finns den faktiskt i min shop här, under avdelningen kök.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *