Tunnel Run

Tunnel Run
 
Idag krigade jag mig igenom Tunnel Run. Ärligt talat var jag inte jättepeppad innan – det hade pratats om att det skulle bli trångt i tunnlarna, om att man inte fick ha egen musik med sig och att finalsträckan var en 1,5 km lång uppförsbacke. Riktigt så illa var det faktiskt inte, nej det blev en mäktig löpupplevelse med 42 500 neonklädda löpare som swischade fram under jord. Och jag som lagt mitt mål att komma in på under 60 minuter på hyllan, jag lyckades kämpa mig till ett resultat på 57:28 vilket känns grymt! Någon elitlöpare blir det nog aldrig av mig, men uppenbarligen kan jag springa om jag bara vill! Var det någon mer som sprang loppet idag?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Fan va fett! Springer absolut inte själv, men är fascinerad av folk som orkar, och det där verkar ju fett häftigt? Kul grej i alla fall!

  2. Grymt gjort! Jag var peppad länge på att springa, men så var jag rätt sen att komma på tanken att anmäla mig och då tyckte jag att det hade blivit för dyrt. Men alla som sprang det verkar ha tyckt det var skoj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *