Jullistan

jullistan
Det är prick en vecka kvar till första advent. Mamma mailar och frågar om jag har skrivit någon önskelista än och i min plånbok ligger två paket med guldgul saffran. Jag har en känsla av att dagarna fram till jul kommer gå med rekordfart och det är med andra ord dags att skriva listan med allt kul jag vill hinna med. Som att följa musikhjälpen på tv och radio, baka julgodis, klä min lilla julgran, köpa julklappar, se ett luciatåg, dekorera pepparkakor och lite annat. En av sakerna på listan har jag redan hunnit med idag, kan ni gissa vilken?
 
Så här såg min jullista ut för två år sedan, ganska lik årets med andra ord. Det här med att byta eller bryta traditioner i juletid är nog inte riktigt min grej…

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag bryter gärna normer och tar mig nya vanor – men jul är jul och den är helig!! Modern kan man juvbara resten av året:)!

  2. nästan som att tiden innan själva julafton är bättre 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *