Three stripes

adidas Originals
Här kommer min lördags-look beståendes av svartvit tröja med sicksack-ränder från adidas Originals by NIGO, paisley-mönstrad scarf från min barndom, fejk-skinnbyxor och Stan Smiths från adidas Originals.
 
adidas Originals
Och ja, jag har fått frågan om jag är sponsrad av adidas och nej, det är jag tyvärr inte (jag är väldigt tydlig med eventuella blogg-samarbeten och liknande). Däremot så har jag adidas som en av mina kunder på byrån vilket betyder att jag lägger ett antal timmar i veckan på att hålla koll på deras grejer och då blir man så klart sugen på att köpa en del av allt fint man ser! Så allt detta har jag med andra ord inhandlat själv för att jag gillar det, klart slut.
 
paisley
Jag har verkligen fastnat för randigt på sistonde och den här tröjan kändes som något extra med sina taggiga ränder. Tröjor i den här sorten köper jag helst i minsta storleken från herravdelningen, jag tycker de får perfekt passform då. Scarfen bär jag lätt inspirerad av Orup, haha.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *