Nu börjar min jul

weather
Jag vaknade i morse och kollade min smhi-app i vanlig ordning, men när jag såg vädret för den närmsta veckan och det inte visade något annat än grått, grått, grått… Då bestämde jag mig. Nu börjar min jul! Varför ska jag hålla på och vänta till december? Det händer ändå inget roligt nu och går det att göra något kul av den här perioden så är det väl lika bra att köra!
 
Så nu spelas julmusik i mina hörlurar, jag dricker julmust på eftermiddagarna och går ständigt i pynttankar. Och självklart kommer det bli mer jul här på bloggen också så småningom! Så jag hoppas att även ni börjar känna er sugna på julgodis, paketinslagning, pynt och pyssel, för nu börjar jag!
 
DSC_0182
 
DSC_0230
 
DSC_0127

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. haha åh vad man kan vara olika! jag har verkligen NOLL julkänsla, det går liksom inte när det är 10 grader och regn ute. även fast man liksom borde vara van vid sådana jular by now. ser fram emot att bli julpeppad här hos dig! <3

  2. Finally någon mer som är pepp på julen! Började med julmust i början av november, vilket är sent för min del. Har redan börjat fixa med julklapparna, och snart är det dags för pyntet och musiken! Tänkte mig en jazzig jul i år, tillsammans med snyggt pynt i kombon gammaldags (halmstjärna i fönstret) och modernt i form av blått och silver i stället för rött och guld! Och julgodiset? Well, I’m on it!

  3. MYS! Här väntas det för fullt till Thanksgiving, en tradition jag har kommit att älska! Och när vi firat den, då är det äntligen dags jul! Men håller med dig, varför gå och vänta i allt det gråa, när man kan ha det så mycket mysigare tidigare..Kram på dig och njut till fullo!

  4. +1 på den. Går bara och väntar tills jag får börja på riktigt. Allt blir så mycket mer uthärdligt om en får det lite juligare. Har tänkt att jag ska maxa julpyntet i år. Det får bli mitt mål Obama fall så får jag se hur långt jag kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *