Kanelbullar

kanelbullar
Ledig lördag och kanelbullens dag på samma gång – då är ju dagsaktiviteten ganska given. Planen var att baka ett par stycken, det visade sig sedan bli ett helt berg!
 
kanelbullar
Nygräddat kvart över tre-fika med kaffe till. Perfekt en gråmulen dag som denna.
 
kanelbullar
Och två smaker blev det visst, både kanel och vanilj. Bakade efter klassiskt recept ur Vår kokbok, svårt att misslyckas då! Har ni ätit några bullar idag?

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Vilken tur att du postade det här inlägget! Köpte två kanelbullar tidigare idag som jag inte har hunnit äta än, de ligger alldeles bortglömda i köket. Blir till att koka en kopp te och äta en bulle direkt!

  2. Jag brukar baka kanelbullar fast med mandelmassa istället, hur gott som helst! Dock har jag legat hemma förkyld den här veckan så har inte haft någon ork till att baka, så det fick bli köpta bullar idag. Men det var trevligt det också 🙂

  3. ingen bulle, åt en morotskake-muffins istället. En måste ju vara lite orginell 😉 men dina bullar såg mycket fina ut du!

  4. Väldigt sent, men ja, nog åt vi bullar! Tio på kvällen, bakade efter recept från Sju Sorters Kakor från 80-talet, väldigt bra recept. Har dock kvar flera nu, som håller på att torka i en plastpåse på bordet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *