Höstluft

höstluft
Frost på bilrutorna, en sakta stigande sol och prassliga löv under fötterna. När hösten är så här är den magisk. Därför har jag satt samman en liten spellista med låtar som passar bra att lyssna på i motljuspromenader påväg till tunnelbanan, på kvällen när det mörknat och man tänt ljus eller en kreativ eftermiddag på kontoret. Det är en blandning av nya och lite äldre låtar och mestadels musik från svenska artister. Här hittar ni höstluft.
 
Spellista: 1. Vance Joy – Play With Fire 2. Veronica Maggio – Låtsas som det regnar (Jarly Remix) 3. Thomas Stenström – När allting faller 4. Seinabo Sey – You 5. Steget – Såna som du 6. Tomas Andersson Wij – Långsamma dagar i Stockholm 7. Anna Ternheim – Little Lies 8. Hello Saferide – Rocky 9. Ane Brun – Words 10. Sportsman – Begin Again 11. Jonathan Johansson – Ny/Snö 12. Jessie Ware – Want Your Feeling 13. Linnea Olsson – What 14. Beatrice Eli – Die Another Day 15. Adrian Modiggård – Om inte du vill ha mig

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *