Hemma hos Malin Persson

Via Elin snubblade jag över ett blogginlägg med bilder från Malin Perssons hem i Malmö. Och vilket hus! Hade jag kunnat välja skulle jag vilja flytta in direkt, för det här ser helt perfekt ut. Personligt och snyggt, sparsmakat och detaljrikt, sobert och färgglatt – allt på samma gång utan att det för den delen blir rörigt. Detta spär ju lite på min bostadsångest som kommer med att jag bor i andra hand i Stockholm. Ena dagen känns det helt okej och som att det löser sig, andra dagen tänker jag att jag aldrig kommer få ett hem som känns som mitt på riktigt… Men sitter ni på en lägenhet i Stockholmsområdet som behöver hyras ut i början av nästa år så vet ni vem ni ska höra av er till i alla fall. Aja, nu struntar vi i bostadsångesten och njuter av ett drömhem istället!
 

 
Foto: Linda Alfvegren | Small Talk – med Malin Persson

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Hallåååå lägg av! Det kan inte se ut sådär. det är omöjligt. puss

  2. Oj, vad fint! Gillar massor! Speciellt hela hyll-väggen eller vad jag ska kalla det. Superfint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *