Bloggtips III

Vi har kommit fram till den tredje omgången med bloggtips och denna gång är det inredning & design som är temat. Det finns ju verkligen mängder av bloggar inom denna kategori men jag fastnar alltid för dem som är mer personliga och inte bara lägger upp en serie fina bilder från någon mäklare. Så här kommer fyra starka tips och några snabba bonusbloggar.
  
mokkasin
Mokkasin är inte bara namnet på Sofias blogg utan även hennes webshop fylld med fina saker. Många av dessa prylar och finheter fotas av och visas sedan upp i bloggen på allra bästa vis. Sofia är nämligen en stjärna när det kommer till styling och fotografi. Dessutom bor hon tillsammans med sin familj i ett hus som verkar ha magiskt ljusflöde och massor av fina rum. Bloggen är lika välarbetad som inspirerande och ett måste för den som är intresserad av inredning och styling.
 
amandaberglund
Grafiska designern och konstfackseleven Amanda Berglund har en mycket fin blogg där hon visar upp ett urval av allt hon skapar. Perfekt om man gillar färg och form och vill lära sig mer om grafisk design. Jag som själv pluggat det till viss del kan inte låta bli att avundas alla fina grejer som hon skapar och hennes sinne för design. Bloggen uppdateras inte superofta men när väl nya inlägg dyker upp så är det alltid snyggt och inspirerande.
  
smam
Sara Woodrow är designer, illustratör och konstnär under sitt alias Smäm. I sin blogg delar hon dagligen med sig av skisser, vardagsbilder och sina verk. Jag gillar verkligen hur hon mixar konkreta illustrationstips och snygg designinspiration med vardagliga betraktelser och små historier. Det finns en personlig touch bakom allt vilket gör att det alltid känns inspirerande och kul att läsa.
 
hejregina
Agnes har uppkallat sin blogg efter sitt andranamn, Regina, och där visar hon upp sitt hem med smarta inredningslösningar, loppisfynd och DIY-tips. Hon är utbildad arkitekt och har verkligen ett sinne för färg, form och inredning. Jag gillar att läsa om hur hon tar tillvara på slitna möbler och gör något nytt med dem, hur hon kommer på nya smarta fix och trix och hur hon möblerar om i sitt hem. Personligt, pyssligt och pastelligt!
 
Några snabba bonustips:
AprillAprill (ljust, färgglatt och familjärt om loppisfynd och inredning)
Beata (foto, pyssel och mat från Forsbergseleven och sushiälskaren Beata)
DIY or DIE (dagliga DIY-tips under massor av olika teman)

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Många riktigt bra tips, tack! Älskar Hej Regina, men de andra har jag faktiskt inte hittat alls förut. Ska med andra ord genast in och titta och spara och kanske börja följa!

  2. Hehe, sist jag var i Katrineholm letade jag upp adressen till Sofia Mokkasins fantastiska hus och smög utanför. "Är det här?" frågade Olle och just då kom tre perfekt vackra barn springades mot huset och in på gården. "Ja det är här" sa jag nöjt. //stalkern

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *