Sommarens sista suck

photomachine
 
karin & anna
 
såpbubblor
 
Lorentz - Trädgården
 
discokula
 
karin & anna
 
fotoautomat
 
Lorentz - Trädgården

 

En torsdag i september. Sommarens sista suck. Vi är på platsen där vi tillbringat så många juni/juli/augusti-nätter. En sista kväll innan portarna stängs och det känns som om alla här. Vi lever life under spåbubbleregn. Sitter högst upp i trappan och blickar ut med varsin öl. Äter popcorn ur papperspåsar och pratar om viktigheter och saker som känns. Förevigar kvällen i fotoautomaten både en, två och tre gånger. Inget får gå till spillo. Allt måste fångas, kapslas in, bevaras. Det här är sommarens sista suck. Ikväll är allt på låtsas och livet en utopi. I morgon blir allt på riktigt igen, då börjar hösten.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Fick veta att svärföräldrarna suttit på stranden i Halland och solat, men här i Malmö är det minsann inte varken sol eller värme idag, snarare tvärt om. Mycket retsamt. Här är det höst på riktigt, och lär fortsätta vara det tills vintern kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *