Designförändringar

design before
Om ni kikar noga så ser ni att det ser lite annorlunda ut härinne. Utifrån er strålande feedback (tack!) har jag nämligen gjort en del designändringar. Inget jättestort dock eftersom jag trivs med att ha det rätt avskalat och enkelt här. Men, så här såg det ut från början…
 
design afterOch så här ser det ut nu! Vad är nytt då? Jo, headern är utbytt mot en handskriven variant och några mindre teckensnitt-ändringar har också skett. Bilderna är numer 800px stora, vilket jag tycker känns härligt. Dock är ju de flesta äldre bilderna fortfarande 600px, men jag försöker ändra dem till det nya formatet i mån av tid. Alla bilder läses nu också in från Flickr vilket är bra av flera anledningar. Dels slipper jag sitta och spara ner varje bild i ett mindre format (och på så vis långsamt fylla min hårddisk) och så finns också alla mina bilder back-up:ade på ett och samma ställe i sitt originalformat. Jag har också lagt in en Pinterest-funktion så ni kan pinna mina bilder direkt från bloggen om ni vill.
 
Ett tag funderade jag på om jag skulle bygga om designen helt och göra den responsiv men dels blev det lite för mycket jobb för att hinnas med just nu och dessutom tycker jag (och ni, i största mån) att den fungerar fint att läsa på mobil/iPad som den ser ut idag. Så det får helt enkelt vänta lite. Nästa gång blir nog designförändringen ännu större, men detta känns höstfint och fräscht för nu tycker jag. Hoppas att ni gillar det och tack för era synpunkter!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. passar mer din stil med en handskriven och egen header tycker jag 🙂 eller ja, den bilden man får av din stil dvs. hehe.

  2. Superfint tycker jag! Ser fram emot att se hur det blir i fortsättningen, om det liksom känns lika bra när man läser andra inlägg osv, osv. Men jag tror starkt på detta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *