Ny frisyr

För sisådär en månad sedan bokade jag en klipptid. Tänkte att det skulle vara lagom liksom, men så fort jag hade bokat tiden sa håret tack o hej och gav upp helt. Varför blir det alltid så?! Nu är i alla fall klippdagen nära och något i denna stil tänker jag mig. Bort med allt slitet och lite till, men inte kortare än att man kan sätta upp det ordentligt. Gärna något så att mitt självfall kommer fram och kanske en sidbena istället för den mittbena jag har nu. Jag har ju haft lugg tidigare men känner att det mest tar tid, även om det oftast är väldigt fint… Aja, nu håller jag tummarna för att resultatet på fredag blir bra!
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. bilden längst ner till höger är typ perfektion! gällande hår assååå

    1. Jag klipper mig hos Sarah på Noir Stockholm. Har varit där två ggr och alltid blivit nöjd. Dock aldrig färgat eller så, men tror hon är duktig på det också!

  2. tack tack för tipset!! Ingen färgning för mig, bara en gammal hederlig toppning 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *